יום שבת, 27 באוגוסט 2011

תפריט-בראנצ' קיץ



בסירים מבעבעים ירקות, דגים ובשרים "שנקטפו” לאחר סיבוב ריחות, נגיעות וחשקים שעלו בי לאחר הליל-בוקר אצל הרוכלים שלי, שלחלקם אני זוכרת חסד נעורים ומתקשרים אלי באישון לילה להעביר לי את הריגושים שלהם במציאת הירק הקטן והנפלא שהצליחו למצוא ונשמר “בצד” במיוחד בשבילי. כן !כן! כל אחד וחווית הלילה שלו. הבשר אוי הבשר! הקצבים ואני בין ליטוף חתיכה בשר משובחת, נוגסים בפיתה תבולה בשמן הזית, שכרגע הגיע מבית הבד עם חום וחריפות שרק הבטן שלנו יכולה לאהוב בשעה שכזאת. ואז הכול נכנס לסירים בשילובים של אהבה ונשמה שעושה לכולנו טוב ,טעים ונעים.
מטבח שאין לו אלוהים אחד!