כתבות עיתונות

נגיעות מכתבות עיתונות
 חוויית אכילה מסעירה,  נס קולינרי מיוחד במינו,  והשפית אורית פרי או בשני מילים "מועדון אלון"
 ( יעל פז מלמד – גורמה 

..." מועדון אלון מנוהלת ביד רמה בידי אורית פרי, שמעשי ידיה במטבח עולים כה יפה שהעיניים דומעות. מועדון אלון היא עדיין מסעדה נפלאה, מן נס קולינרי מיוחד ונדיר..." 
(רון מייברג –מעריב) 

..." לטעמי זו חוויית אכילה מסעירה ואני ממליץ עליה בכל לב..."
(דניאל רוגוב – עיתון הארץ)

..." לאורית פרי הטבחית של מסעדת מועדון אלון, השוכנת בגבעת עדה, יש את זה בקצות האצבעות, את הכישרון להפוך חומרי גלם חסרי אופי למאכל תאווה מרנין..."
(ד"ר אלי לנדאו – ידיעות אחרונות)

פרי היא חמקמקה וקשה להתחקות אחר עקבותיה. קצת כמו צוענייה, המסרבת להיכנע לחוקים המוכתבים על ידי זמן ומקום, היא בדיוק הטיפוס שנועד לבשל ולארח רק לכאלה שמוכנים ללכת להרפתקה קולינרית מסוג אחר פרי הגיעה מהמטבח בעיניים של מי שעלתה על משהו טוב - סביצ'ה מוסר ים, ג'מבו שרימפס וקוביות של טונה מעושנת. מוסר טרי במיוחד, שעלה מן הים באותו בוקר. שרימפס עסיסי, טונה מעושנת ותלולית של יוגורט כבשים הוסיפו מימד קצת אחר למנה. יש לה לפרי יכולת מופלאה לתבל ברגישות מספר לא מבוטל של מרכיבים יחד. מה שעשוי היה להתפרש כעומס על הצלחת, התחבר כאן בהרמוניה מדויקת.
[חגית עברון-גלובס]   

וכתבה ראשונה על התחום החדש- יוצרים גינה
     http://www.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3586845,00.html 
                          שפית לשעבר וגנן בונים גינת ירק. את “יוצרים גינה" הקימו אורית פרי, שפית לשעבר (מועדון אלון) ובוגרת לימודי עיצוב בשנקר, ופיני חיימוב, גנן מזה 15 שנה. השניים מעצבים ובונים גינות במגזר הפרטי והציבורי מאל"ף ועד תי"ו, ומתמחים בגינות עשבי תבלין וירק. פרי, שבמועדון אלון גידלה רבים מחומרי הגלם בגינת המסעדה, מייעצת ללקוחות אילו צמחי מאכל כדאי לשתול כדי להעשיר את התפריט, מציעה פתרונות כמו קיר ירוק של עשבי תבלין במטבח, ומשלבת בגינות גם פרחים אכילים, שמייפים הן את הגינה והן את האוכל בצלחת, כמו אמנון ותמר, כובע הנזיר, פרחי קישוא ואפונה ריחנית. פרטים: 400–1,000 שקל למ"ר לתכנון והקמת גינה; 700–2,000 שקל למ"ר של קיר ירוק. 054-4475557.

אורית פרי, מתכננת גינות ירק
אורית פרי, מתכננת גינות ירקצילום: אוראל כהן